szombat, július 21, 2007

Csütörtöki ÚJ tánc

Sziasztok!

Íme 2 tánc, szavazzatok a bal oldalon, hogy melyik legyen csütörtökön:(Pney Malach)

VAGY a


(Bukra)

2 megjegyzés:

anna írta...

sziasztok kedves tánctanárok!

nekem igazából mindegy, hogy melyik táncot fogjátok megtanítani, a lényeg az, hogy olyat tanítsatok, amire később is beállnátok!

hamár a beállásnál tartunk, ne haragudjatok, hogy megjegyzem, hogy az utolsó csütörtöki táncon - ha jól számoltam - 5 tánctanár volt, és nagyon ritka volt az a pillanat (legalábbis az utolsó két órában), hogy legalább egyikőtöket láttam volna táncolni.
ez nem (csak) azért kár, mert néha nem baj, ha áll egy tánctanár a kör közepén vagy a körben, és az, aki nem biztos a lépésekben, az le tudja lesni róla a táncot, de annyival jobb lehetne a hangulat, ha a tánctanárok nem egy sarokban szórakoztatnák az éppen nem táncolókat (hadd ne mondjam, destruálnak), hanem a körben csinálnák a hangulatot (persze, ez csak akkor lehetséges, ha a fennt nevezett tánctanárok tudják az aktuálisan táncolt táncokat...)!
ha van jó oldala annak, hogy ennyi sok a tánctanár, az pontosan az, hogy ilyen sokan lehet jó hangulatot csinálni, ennyi tanár közül, biztosan van mindig egy, aki tudja azt a táncot, amit táncolunk, és beállhatna!

akinek nem inge, ne vegye magára (de akinek inge, az vegye)!

Anna

p.s.: Balázs, ne haragudj, tudom, hogy Te voltál az, aki a legtovább táncolt a körben!

Névtelen írta...

Örömmel tapasztaltam, hogy a tegnapi (07.26.) tánc nagyon jól sikerült. Igaz, hogy csak egy tánctanár volt jelen, de lehet, hogy épp emiatt, mind a hangulat, mind a tanítás maximálisan jó volt. Egyetértek az előző beírással abban, hogy a tánctanárok elvonják egymás figyelmét a táncolásról, tanításról, és legtöbbször tényleg egy sarokban ülve-állva találjuk őket. Tánc közben is nagyrészben egymással foglalkoznak, beszélnek, stb.
Tisztázni kellene még a csütörtöki tánc kezdő időpontját: 7.00, 7.30, 8.00, de volt már 8 után is. Úgy gondolom, hogy lenne igény az eredeti 7 órai kezdésre is, csak mivelhogy mindenki látja, hogy fél 8 előtt sosem történik semmi, így még azok is emiatt kitolták az érkezés időpontját. Idézet az előző üzenetből: "akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az vegye!"