hétfő, június 18, 2007

Programok... Akit mégis érdekel

1. Július 9. (hétfő)
HÓRA ZÁRÓBULI
este 6-tól...
Mindenkit várunk.. :)
kezdőtől a haladóig...

2. június 23.
MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA
Az egész estés, éjszakás program keretében lesz tánc is a
Holocaust Dokumentációs Központ és Emlélkgyűjtemény programja keretében.
További programok: http://www.muzeumokejszakaja.hu

3. NYÁRI MENTREND
Találkozunk minden csütörtökön 7 órától itt a Bálint Házban.

5 megjegyzés:

Anna írta...

sziasztok!

biztosan, fogyatékos vagyok, de nem értem, hogy van az, hogy egyfelől lehet szavazni, hogy mikor szeretnénk a záróbulit, másrészt viszont ki van hirdetve, hogy mikor lesz. Hogy van ez? Mi van, hogyha a szavazók mást szavaznak meg, mint ami a kihirdetett időpont?

Azt sem értem, miért hétköznap lesz a záróbuli. Én személy szerint bármelyik nap ráérek bulizni, de mi van azokkal, akik dolgoznak hétköznap? És még egy utolsó kérdés: miben lesz különböző a záróbuli egy bármilyen hétfői (vagy csütörtöki) tánctól?

Névtelen írta...

Talán kívánságműsor lesz, hogy mit táncoljunk... :)

sosana írta...

Nem azért van felkínálva a szavazás lehetősége, hogy ha az emberek 2/3-ának inkább a csüt. lenne a jó, akkor átteszik a szervezők arra a napra...? :) Hogy mégis ki van jelölve egy nap, az meg azért jó, mert ha nincs egy fix dátum előre leszögezve, akkor lóg a program a levegőben és nem lesz belőle semmi. Áttenni még mindig könnyebb, mint bizonytalanságban tartani a népet... :)

Hogy miben fog különbözni, majd biztos meglátjuk.:) És végülis a hétfői/csütörtöki táncok is hátköznap vannak, aki dolgozik és jár táncra, az biztos erre is tud időt szakítani, vagy ha nem, azt nem a munka miatt fogja tenni.:)

Anna írta...

Kedves Sosana!
Azt hittem, a záróbulinak azért "buli" a neve, mert nem lesz vége 10-kor (vagy fél 11-kor), amikor bezár a Bálint Ház. Szóval mi a buli benne?...
Azért remélem, jó lesz a móka...
Anna

sosana írta...

Hát miért lenne vége 10-kor? Sokszor elmegyünk ide-oda tánc után, miután bezár a Bálint Ház... :) A dolgozók is... meg is látszik rajtam néha, de nem baj. :)
Tuti jó móka lesz. :)