hétfő, június 18, 2007

koszi

Kedves Mindenki és Mindenki Más!

Igen... Két csoportba osztottalak Benneteket táncosokat.
Az egyik csoport (Mindenki) azt a kisebbséget jelöli, akit érdekli bármi más is a táncon kívül és odafigyelt arra, amit kihirdetni próbáltam. (Köszönöm!)
A a Mindenki más az a többség, aki hétfőn idejött, hogy táncoljon, és ne gondolja azt, hogy csak azért próbálom minden alkalommal a következő pár hét programjait, hogy addig is bosszantsak minden táncost, és húzzam az időt. (Nekik köszönöm, hogy itt vannak ma)

Nem tudom.. Kell egyáltalán záró táncos bulit szervezni?? Vagy csak mindenki személyes sértésnek fogja venni, hogy már megint megpróbálunk szórakoztatni és nem csak nyomogatni a play gombot, amit lassanként egy majom is meg tud csinálni... Szóljatok, mert akkor nem törjük tovább a fejünket, hogy mivel lehetne méltóan feltenni a koronát az idei évre...

Gyuri

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem Gyuri neked csak a Mindenkire kellene odafigyelned, a Mindenki másra pedig nem! A környezetünk tele van egy csomó Mindenki mással, ha velük foglalkoznánk állandóan, megbuggyannánk. A Mindenki pedig nagyon örül minden új ötletnek, ami színesiti az életünket. Puszi

sosana írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Annyival kiegészítve, hogy a Mindenki mással néha tényleg elég nehéz nem törődni, de a Mindenki meg a magunk kedvéért érdemes megpróbálni, és nem érdemes miattuk bármit is nem megszervezni vagy bármiből is kimaradni. Szerintem. :)