csütörtök, december 21, 2006

Multimédia!

Egy-két dologra hívnánk fel a figyelmeteket! A Hora Budapest időről időre frissíti magát, hogy a legjobb élményt biztosíthassa nektek. Ez természetesen elsősorban a tánctanfolyam keretein belül jelenik meg, de mi tudjuk, hogy ezen kívül is van élet. Ezért arra gondoltunk, hogy különböző internetes dolgokat készítünk, hogy két tanfolyam között se kelljen Hora nélkül maradnatok.

Hölgyeim és Uraim! Az új dolgok:

  • Hora Budapest Rádió

Ezzel a fantasztikus szolgáltatással a nap 24 órájában, a hét 7 napján, éjjel-nappal hora zenéket hallgathattok az interneten keresztül. Ehhez nem kell más, mint a bal oldalon levő Hora Budapest Ráió feliratra kattints, és már élvezheted is a jobbbnál jobb muzsikákat.

  • Eszköztár

Ez egy forradalmian új dolog, és minden Internet Explorer vagy Mozzilla böngészőt használó emberke telepítheti magának. Ekkor a böngészőben a címsor alatt egy új sor jelenik megy, ahonnan közvetlenül elérheted a Blogot, hallgathatod a rádiót és a legfrissebb híreket olvashatod a Hora világából. Ehhez pedig a "stay in touch" feliratra kell kattintani és letölteni a kiegészítőt és máris használhatod!

Sok sikert!

Akinek kérdése/problémája merülne fel bármelyik új dologgal, írjon megjegyzést itt a blognál, vagy keressen minket táncon.

Jó szórakozást

(E-mail) Mai tánc - 19:30

Kedves Mindenki!

A mai napon is varunk mindenkit egy fergeteges hangulatu tanccal, azonban sajnos kesobb kezdunk! A hanukai rendezvenysorozat miatt ma csak fel nyolckor tudunk a pinceklubban kezdenbi, de ez nem lehet akadaly. a tancok a kedvencek, az emberek a megszokottak, a tanarok a szokasosak, szoval minden lesz, ami a jo tanchoz kell!

Gyertek!

HBT

--
------
http://horabp.blogspot.com

hétfő, december 18, 2006

(E-mail) MA NEM LESZ TÁNC!!!

Sziasztok Táncosok!
Mindenkinek kellemes Chanukát kívánunk, Chag Sameach!!!
Ma a Hanukai rendezvénysorozat miatt NEM lesz tánc. Viszont csütörtökön annál inkább!:))
Nézzétek a blog-ot és írjátok meg, hogy hogy éreztétek magatokat a szombati bulin!!! Mindenre kíváncsiak vagyunk (koktél, hangulat, táncok, élmények, javaslatok....stb.). Akkor mi is elmondjuk....:)
na pá
HBPTanárok
--
------
http://horabp.blogspot.com

Élet a maraton után

Végre elmúlt a duplánlátás. hu... Ez nem volt piskóta, sokkal inkább valami kajpirinnya, pinyakoláda, molyirtó nevű színes lötty, benne mindennel ami a másnapossághoz kell. Ezt csak fokoztuk a tánccal... Vagy inkább fodítva.. Ja igen, asszem a mi esetünkben ez a helyes sorrend. SZóval találkoztunk, táncoltunk, és hát erre inni kellett (na de ennyit?!?).   Na de ennek eredményeképp a hangulat frenetikus volt (lehet, hogy még annál is jobb) és azért a nagy kedvencekre jutott mais idő. Ahogy azt terveztük, ez az este nem elsősorban a már ezer éve visszajáró táncosainknak szólt, sokkal inkább egy kóstoló volt a kezdőbbeknek. Azt hiszem ennek ellenére azért még a vérprofik is tudtak jókat táncolni, ugrálni, és még nekik is volt új. (Már ha hajlandóak voltak beállni) Sajnos azért nem mindenki tudott eljönni, amit azért sajnálunk. Hallottam jobbnál jobb indokokat ám... Hanukai vendégség (hááát, elég gyenge), betegség (határeset)... [és még sok egyéb] SAJNÁLHATJÁTOK
FIgyelem mindenki aki ott volt, vagy nem: Írjátok meg véleményeteket itt a blogon a comment lehetőséggel, így bizonyítván, hogy az itt leírtak nem csak fikciók...

Most enny jutott eszembe, ha még jön az ihlet, akkor jön a folytatás.. :)