csütörtök, december 21, 2006

Multimédia!

Egy-két dologra hívnánk fel a figyelmeteket! A Hora Budapest időről időre frissíti magát, hogy a legjobb élményt biztosíthassa nektek. Ez természetesen elsősorban a tánctanfolyam keretein belül jelenik meg, de mi tudjuk, hogy ezen kívül is van élet. Ezért arra gondoltunk, hogy különböző internetes dolgokat készítünk, hogy két tanfolyam között se kelljen Hora nélkül maradnatok.

Hölgyeim és Uraim! Az új dolgok:

  • Hora Budapest Rádió

Ezzel a fantasztikus szolgáltatással a nap 24 órájában, a hét 7 napján, éjjel-nappal hora zenéket hallgathattok az interneten keresztül. Ehhez nem kell más, mint a bal oldalon levő Hora Budapest Ráió feliratra kattints, és már élvezheted is a jobbbnál jobb muzsikákat.

  • Eszköztár

Ez egy forradalmian új dolog, és minden Internet Explorer vagy Mozzilla böngészőt használó emberke telepítheti magának. Ekkor a böngészőben a címsor alatt egy új sor jelenik megy, ahonnan közvetlenül elérheted a Blogot, hallgathatod a rádiót és a legfrissebb híreket olvashatod a Hora világából. Ehhez pedig a "stay in touch" feliratra kell kattintani és letölteni a kiegészítőt és máris használhatod!

Sok sikert!

Akinek kérdése/problémája merülne fel bármelyik új dologgal, írjon megjegyzést itt a blognál, vagy keressen minket táncon.

Jó szórakozást

1 megjegyzés:

ichak írta...

salom le kulhem !!!
ha sem aeli Ichak Lorencz ve ani me Israel.

eloszor halotam rolatok a somogyi zsuzsatol a ki nekem nagyon nagyon jo baratom !! evekik en vezetem a "Sar - El" programot Israelbe es inen ismerek rengetek jido ufjusagot magyar orszagrol es pestrol.

a mi utan latam eszt a blog ot es a videot nagyon orultem neki !!! kol ha kavod minyajatoknak ! atem nesz hanuka amiti !!!

ichak